Referenser
Jag har provat många olika massagetekniker och behandlingar genom åren, men enligt mig så slår Lilian och Ma-urimassagen knock-out påde flesta andra massagetekniker. Hennes professionella handlag och teknik ger fantastiska resultat på djupet i kroppen. Spänningar, stress och värk jagas iväg och själen och din mentala del får ny energi. Att kunna förmedla så kraftfulla energier och behandla varje kund, utifrån dess behov, med sådant kärleksfullt inkännande är svårslaget. Jag rekommenderar verkligen "alla", att boka en tid och prova detta. Det kommer garanterat att skapa ett behov och en vilja att igen och igen, återkomma till denna "oas" i livet. Lilian är en liten ängel som gör underverk :-)
Ann-Christine Pransjö

"Efter regelbundna massagebehandlingar hos Lilian har jag lärt känna min kropp och mig själv mycket bättre. Jag har fått många goda råd och kloka ord som hjälp mig hantera både ömma muskler och en öm själ.
Att under massagen kunna lätta sitt hjärta är för mig guld värt, då det ofta är känslor som ligger bakom dom ömma musklerna." Sandra Loft Svensson

Har äntligen blivit av med mitt mjäll, som jag försökt med allt för att bli av med, tack var WISE schampo.
Tack Erik