Referenser
På Flämslätt månar vi om vår personalstyrka och som personalvård uppskattas massage jättemycket. 8 ggr per år erbjuds personalen en halvtimmas massage hos Hela Dig och detta har verkligen gett resultat.
Lilian på Hela Dig utför en mjuk och rogivande massage, men ger ändå ett djup i behandlingen. Ma-uri-massage känns som en perfekt gåva att ge sig själv eller någon annan!
Pelle Stohlander, driftschef Flämslätt stifts- och kursgård.

Upplevelsen var total! Efteråt kändes kroppen hel. UNDERBART Margot Funke

Vilken kännare. Av Lilians massage bliver jag underbart påfylld av sinnesro, fokus och ny kraft i hela min kropp och själ. Den dejligaste och botande massagen någonsin.
Värt sitt pris for både hennes yrkesmässige kvalitet samt ett rejält gott bemötande. Finn Andersen

Ett besök hos Lilian och Hela Dig är verkligen att rekommendera. Förutom att kroppen får sitt genom en helt underbar, rytmisk, avslappnande, mjukgörande och lugnande massage till skön musik, så får även själen sitt genom att man kan släppa ut och bearbeta känslor under massagen. Det har man ju möjlighet till under samtalen också men våra samtal har även gett mig så mycket mer som t.ex. eftertänksamhet, självkänsla, tro på mig själv, självinsikt, initiativförmåga och motivation.
Jag har bestämt mig för att göra en språkresa till New York och den resan hade jag aldrig vågat att genomföra om jag inte hade fått modet av Lilian att tro på mig själv och min förmåga att klara av nya saker. Allt detta har varit enormt stärkande för mig.Med andra ord så tar Lilian hand om Hela Dig Petra

mera